Gumis hűtőmágnes információk - Gumi kulcstartó gyártás és egyéb soft PVC ajándéktárgyak - www.gumikulcstarto.hu | D&D Gifts & Merchandising

gumi kulcstartó, gumi hűtőmágnes és

lágyPVC - soft PVC ajándéktárgyak gyártása

Tartalomhoz ugrás
Gumi hűtőmágnes
Hűtőmágnes, gumis hűtőmágnes, lágy PVC hűtőmágnes
3d hűtőmágnes, gumis hűtőmágnes, lágy PVC hűtőmágnes
gumi hűtőmágnes
Hűtőmágnes, gumis hűtőmágnes, lágy PVC hűtőmágnes
Hűtőmágnes, gumis hűtőmágnes, lágy PVC hűtőmágnes

Mi is a Soft PVC hűtőmágnes vagy más nevén a gumis hűtőmágnes?
Lágy PVC anyagból készült egyedi formájú hűtőmágnes. Reklámokhoz, promóciókhoz vagy szóróajándékként adható elsődlegesen márkaépítés céljára.

Miért jó a Soft PVC hűtőmágnes?
A megajándékozott otthonában folyamatosan jelenlévő hirdetőfelület, mely képes a napi első és utolsó impulzust adni a vásárló felé.

Hogyan használható a kommunikációban a Soft PVC hűtőmágnes?
A formázhatóságából adódóan kell, hogy megragadja a célcsoportot, innen érdemes kiindulni. Mivel ez a médium kiválóan alkalmas a meghökkentő, egyedi, igazán különleges formák és színek közvetítésére, ezt érdemes lehet kihasználni. A technológia lehetővé teszi a forma egyediesítését, szinte határtalanul, így igazán az adott kampány arculatához lehet szabni ezt a kis kedves ajándékot.
Bármilyen márkához szívesen ajánljuk, hiszen a hűtő oldalán a reklám naponta többször is eléri a potenciális vásárlókat.

Miben különbözik a többi hűtőmágnestől?
Esztétikai adottságai miatt könnyedén kiemelkedik a médiazajból!
Nem lehet összehasonlítási egy filléres műanyag hűtőmágnessel - az bárkinek lehet. Ez az egyedi formájú hűtőmágnes az arculat egyéni designját adja vissza, szerethető és kedves ajándék.

Van minimum rendelési mennyiség a Soft PVC hűtőmágnes esetében?
Igen, van, 1000 azaz egyezer darab hűtőmágnes a minimális rendelési mennyiség.

Milyen formában lehet gondolkodni, ha Soft PVC hűtőmágnest szeretnék?
Gyakorlatilag nincs korlát - bármely konkáv vagy konvex sokszög, kerekített formák, ívek szóba jöhetnek. Ha mégis probléma adódna a formával, akkor segítünk összehangolni a technológiát az elképzeléssel.

Milyen színeket lehet választani a Soft PVC hűtőmágnesnél?
Mindig van egy alapszín, ez képezi a hűtőmágnes bázisát. Erre "építkezik" rá a többi forma és szín, ezt először ki kell választani. Ez után a pantone színskálának megfelelően szinte bármely szín válaszható, egészen négy direkt színig.

Milyen kiegészítők választhatóak a hűtőmágneshez?
Alapesetben csak a hátoldalon van egy speciális mágneslap. A hűtőmágnesek hátoldalukon egy színnel feliratozhatóak - internetcím, cégnév, jogi hivatkozás könnyedén feltüntethető.

Csomagolás
A kész lágy pvc hűtőmágnesek egyesével átlátszó fóliában, 50-es gyűjtőcsomagokban kerülnek szállításra. Ezer darab hűtőmágnes kb. 5 kg, és elfér két közepes méretű reklámtáskában, vagy egy 42 cm x 27 cm x 31 cm -es kartondobozban.

Szállítási határidő
A lágy PVC hűtőmágnesből hetente 1000-2000 db tud elkészülni, leterheltségtől függően, mivel hazai gyártás során készül.
Így már akár egy, másfél hét alatt jelentős mennyiség szállítható!
Nagy mennyiség esetén /20 000 db-tól/ lehetőség van távol-keleti gyártásra - konszolidált árakon, de hosszabb szállítási határidővel.

Mennyibe kerül?
Minden egyes ajánlatkérésre egyedi árajánlatot küldünk, mert az ár függ a mérettől, színösszetételtől, bonyolultságtól.


gumi hűtőmágnes ajánlat kérés
Vissza a tartalomhoz