3D gumis kulcstartó információk - Gumi kulcstartó gyártás és egyéb soft PVC ajándéktárgyak - www.gumikulcstarto.hu | D&D Gifts & Merchandising

gumi kulcstartó, gumi hűtőmágnes és

lágyPVC - soft PVC ajándéktárgyak gyártása

Tartalomhoz ugrás
Gumi kulcstartó
gumi kulcstartó
3d gumi kulcstartó
PVC kulcstartó
lágy PVC kulcstartó
gumis kulcstartó

Mi is a Soft PVC kulcstartó vagy más nevén a gumis kulcstartó?
Lágy PVC anyagból készült egyedi formájú kulcstartó kulcskarikával, rögzítőkapoccsal és/vagy lánccal.

Reklámokhoz és promóciókhoz használatos ajándéktárgy vagy továbbértékesítésre szánt reklámtárgy, röviden merch.

Miért jó a Soft PVC kulcstartó?
Szerte a nagyvilágban nagy divatja van ezeknek a kulcstartóknak. Fantasztikus, szemet vonzó formavilágot lehet megvalósítani, egyedi formákat kialakítani!

Hogyan használható a reklámkommunikációban a Soft PVC kulcstartó?
Elsődleges szempont, hogy a formázhatóságából adódóan kell, hogy megragadja a célcsoportot. Mivel ez a médium kiválóan alkalmas a meghökkentő, egyedi, igazán különleges formák és színek közvetítésére, ezt érdemes kihasználni. A technológia lehetővé teszi a forma egyediesítését, szinte határtalanul, így igazán az adott kampány arculatához lehet szabni ezt a kis kedves ajándékot.
Másodsorban a kulcstartó funkció behatárolja a célcsoportot is - igazán hatékony tud lenni autó- és motormárkák promóciójához, valamint lakáshoz kapcsolódó szolgáltatók, építőipari szolgáltatók körében. A fogyasztó kulcscsomojánán elhelyezett saját reklám egy igazi adu ász.

Miben különbözik a többi kulcstartótól?
Csak az kezdjen ilyen kulcstartóban gondolkodni, aki tényleg egyedi kulcstartót szeretne. Nem lehet összehasonlítási egy filléres műanyag kulcstartóval - az bárkinek lehet. Ez az egyedi formájú kulcstartó az arculat egyéni designját adja vissza. Ráadásul ellentétben a fém kulcstartókkal, nem karcol - motorhoz, autóhoz ideális választás.

Mi a minimum rendelési mennyiség a Soft PVC kulcstartóból?
Igen, van, 1000 azaz egyezer darab kulcstartó a minimális rendelési mennyiség.

Milyen formában lehet gondolkodni, ha Soft PVC kulcstartót szeretnék?
Gyakorlatilag nincs korlát, bizonyos íveket és szögeket azonban figyelembe kell venni - mi segítünk összehangolni a technológiát az elképzeléssel. Látványtervet küldünk minden egyes érdeklődésre.

Milyen színeket lehet választani a Soft PVC kulcstartóhoz?
Mindig van egy alapszín, ez képezi a kulcstartó bázisát. Erre "építkezik" rá a többi forma és szín, ezt először ki kell választani. Ez után a pantone színskálának megfelelően szinte bármely szín válaszható, négy színig.

Milyen kiegészítők választhatóak a kulcstartóhoz?
Alapesetben egy kulcskarikával és egy rögzítőkapoccsal van felszerelve a gumis kulcstartó. Választható láncos kulcskarika és hűtőmágnes kiképzés is. Egyedi igény esetén további kiegészítőkről érdeklődjön kollégáinknál.

Csomagolás
A kész lágy pvc kulcstartók egyesével átlátszó fóliában, 50-es gyűjtőcsomagokban kerülnek szállításra. Ezer darab kulcstartó kb. 5 kg, és elfér két közepes méretű reklámtáskában, vagy egy 42 cm x 27 cm x 31 cm -es kartondobozban.

Szállítási határidő
A lágy PVC kulcstartóból hetente 1000-2000 db tud elkészülni, leterheltségtől függően, mivel hazai gyártás során készül. Így már akár egy, másfél hét alatt jelentős mennyiség szállítható!
Nagy mennyiség esetén /20 000 db-tól/ lehetőség van távol-keleti gyártásra - konszolidált árakon, de hosszabb szállítási határidővel.

Mennyibe kerül egy lágy PVC kulcstartó?
Az ár függ a mérettől, színösszetételtől, bonyolultságtól, ezért minden egyes ajánlatkérésre egyedi árajánlatot küldünk.

3d gumi kulcstartó ajánlat kérés
Vissza a tartalomhoz